Aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid

VCA logo
ISO_9001
FSC FullBrandmark

Kwaliteit en duurzaamheid in onze bedrijfsvoering

Braams Aannemingsbedrijf is VCA** gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Hiermee worden risico’s op ongevallen zo veel mogelijk beperkt.

 

Naast het VCA certificaat beschikken we over het NEN-EN-ISO 9001:2008 certificaat. Met ons kwaliteitsmanagementsysteem borgen we de kwaliteit van onze diensten.

 

Wij gebruiken alleen FSC®-gecertificeerd hardhout en zijn in het bezit van een FSC Chain of Custody COC certificaat . Daarnaast werken we steeds vaker met alternatieve materialen zoals kunststof. Dit is duurzamer en onderhoudsvrij.

Betrouwbaar door jarenlange ervaring en vakmanschap

Bij Braams werken we uitsluitend met vakmensen. We besteden veel aandacht aan het opleiden en begeleiden van ons personeel.  Onze uitvoerders, timmerlieden en metselaars zijn al jaren aan ons bedrijf verbonden. Ze hebben hart voor de zaak én voor hun vak en dat zien onze opdrachtgevers terug in het eindresultaat.

Straal- en conserveringswerk uitgevoerd onder milieuklasse 5. De open brug is rondom in de steigers gezet en ingepakt met folie.